Pompen

Een pomp is essentieel als je met je funtube het water op wil. Met de elektrische pompen voor funtubes is je funtube in een mum van tijd opgeblazen. De pompen zijn 12V en kunnen dus worden aangesloten op de sigarettenstekker in de auto. Dit zorgt voor extra comfort. De elektrische pompen kunnen ook worden gebruikt om opblaasbare supboards en opblaasbare kajaks op te blazen.

Pompen

Een pomp is essentieel als je met je funtube het water op wil. Met de elektrische pompen voor funtubes is je funtube in een mum van tijd opgeblazen. De pompen zijn 12V en kunnen dus worden aangesloten op de sigarettenstekker in de auto. Dit zorgt voor extra comfort. De elektrische pompen kunnen ook worden gebruikt om opblaasbare supboards en opblaasbare kajaks op te blazen.

Enig resultaat

Supboard pomp volop in ontwikkeling

Binnen het aanbod van de watersport pomp neemt de supboard pomp een belangrijke positie in. De ontwikkelingen rondom deze supboard pomp hebben de afgelopen jaren bepaald niet stilgestaan. In z’n algemeenheid kan gesteld worden dat gebruik maken van deze watersport pomp steeds gemakkelijker wordt en je hebt anno 2020 zelfs supboard pompen met een oplaadbare accu. Daardoor worden deze pompen dus ook meteen volledig portable. Voor al die mensen die jarenlang handmatig gepompt hebben, moeten de ontwikkelingen rondom de watersport pompen wel een enorme opluchting zijn.

De verschillende watersport pompen die vaak onmisbaar zijn voor de moderne watersporter

Over watersport pompen gesproken, daar zijn er nogal wat van. Eigenlijk kun je dus stellen dat de moderne watersporter in bepaalde omstandigheden simpelweg niet zonder een watersport pomp meer kan, pompen die je hebt in de vorm van onder meer een auto-dompelpomp, een vlotterschakelaar, een bilgepomp, een vuilwater toiletpomp en een drinkwaterpomp. Daar horen uiteraard accessoires bij, en ook die hebben we in ons aanbod opgenomen. Nu richten we onze blik nadrukkelijk op de supboard pomp, een pomp die zich de afgelopen jaren sterk ontwikkelde. Een ding is zeker; de tijd van handmatig pompen is voorgoed voorbij, want dat is niet langer nodig.

De elektrische uitvoering van de supboard pomp zorgt voor een zucht van verlichting

Vrijwel iedereen maakt tegenwoordig gebruik van de elektrische uitvoering van de supboard pomp. Je kunt de pomp prima aansluiten op 12V, maar even goed op de 230V, in de reguliere stekkerdozen die we in ons land kennen dus. De elektrische supboard pomp is speciaal ontwikkeld om het supboard zo snel en goed mogelijk op te pompen. Voorheen moest dit met de hand gebeuren, voorwaar geen simpel en licht werkje. Op de supboard pomp vind je een handige drukmeter. Zo kun je je supboard precies met de juiste druk oppompen. Er zijn overigens ook zeer handige pompen beschikbaar die stoppen op het moment dat de ideale druk bereikt is. Normaliter is je supboard nu in elk geval na een minuut of vijf opgepompt en heeft het precies de juiste vulling.

Je neemt de pomp mee naar elke gewenste locatie

En zo is het oppompen van je supboard in vergelijking met vroeger nogal gemakkelijker geworden. Je neemt de elektrische pomp bovendien gemakkelijk mee naar ongeacht welke locatie dan ook en je koppelt de pomp eenvoudig aan de elektriciteit van de auto op 12V. Wat wil je nog meer? Het zal elke liefhebber van het supboard goed doen dat het handmatige oppompen van het supboard voorgoed voorbij is.

De e-pomp biedt in feite alleen maar voordelen

De e-supboard pomp biedt eigenlijk alleen maar voordelen, en dat is precies de reden dat wij dergelijke pompen in ons assortiment opgenomen hebben. Je vervoert de pompen gemakkelijk en sluit de e-pomp aan op 12 of 230V. Zoals gesteld zijn er ondertussen ook al uitvoeringen beschikbaar- ook bij ons- die met een oplaadbare accu werken. Voor de echte liefhebber is dit niets meer dan een must have.

Alles op het gebied van watersport pompen en waterfun

Behalve voor watersport pompen en de nieuwste uitvoeringen van de supboard pompen ben je hier bij ons ook aan het juiste adres als het gaat om alles wat met water fun, surfplanken, kajakken en met de veiligheid op het water te maken heeft. Bij alle producten die we verkopen, koop je hier ook leuke, handige en praktische accessoires.

© Copyright KICK WATERSPORTS NEDERLAND