Home > Klantenservice > Retouren, garantie en reparaties

Vul op deze pagina het Retour- en garantie formulier in om je retour aan te melden.

Als je retour voldoet aan de voorwaarden mag deze teruggestuurd worden naar:

Retourenafdeling KICK
Hengelder 32
6902 PA Zevenaar

Bij de retourzending een kopie van de orderbevestiging toevoegen.

Een artikel mag bij ons binnen 14 dagen retour gestuurd worden als het voldoet aan de volgende voorwaarden:

– Het artikel is ongebruikt
– Het artikel zit in de originele verpakking

De garanties verschillen per product en per leverancier. Op de productpagina’s kun je het garantietermijn terugvinden.

Via het Retour- en garantie formulier op deze pagina kan je een garantie indienen bij ons garantie team. Zij helpen je per mail verder!

Je factuur is je garantie bewijs. Je kan in je account je factureren en bestel geschiedenis terugvinden.

RETURN  POLICY

Controleer na het ontvangen van het pakket of de geleverde artikelen in overeenstemming zijn met jouw bestelling. Stel ons binnen 14 dagen na ontvangst op de hoogte als dit niet het geval is. Je hebt het recht om je bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder kennisgeving te annuleren. Je hebt na annulering 14 dagen om het product te retourneren. Je krijgt dan het volledige bestelbedrag van het product(en) die je hebt geretourneerd terug, inclusief verzendkosten voor levering. Alleen de kosten voor het retourneren van het artikel van jouw locatie naar ons magazijn zijn voor eigen rekening. Als je gebruik maakt van jouw recht om het product te retourneren, moet het product in de originele staat en verpakking met alle geleverde accessoires worden teruggestuurd. Helaas kun je een product dat in contact is geweest met water niet retourneren.

Goederen moeten altijd met voldoende portokosten aan ons worden teruggestuurd. We behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren wanneer niet aan de retourvoorwaarden is voldaan.

Hoe retourneer ik een product?

Op deze pagina kun je het garantie – retourformulier invullen. Vul deze in en verstuur het pakket samen met de factuur. Zo kunnen wij de afzender identificeren bij binnenkomst van het pakket. Verpak het product goed en geef deze af bij een PostNL punt of andere vervoerder. De kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Je dient de verzending met track & trace te versturen en altijd een retour adres te vermelden. Kwijtgeraakte retourzendingen zonder track & trace worden niet verwerkt. Stuur daarom altijd je retour met track & trace op. Het product komt bij KICK binnen en wordt door ons gecontroleerd. Het product dient in originele nieuwstaat met originele product verpakking, indien redelijkerwijs mogelijk, retour te worden gestuurd. Het product mag niet in aanraking met water zijn geweest. Je ontvangt binnen 14 dagen na je herroeping mededeling een update over je retour van ons.

Terugbetaling

Om van je recht op retournering en terugbetaling gebruik te maken, kun je contact met ons opnemen via [email protected]. Je ontvangt het volledige aankoopbedrag inclusief de standaard verzendkosten voor de heenzending binnen 14 dagen na ontbinding. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen en gecontroleerd.

We betalen je binnen 14 dagen na ontvangst terug, op voorwaarde dat het product in goede staat is teruggestuurd.

Je ontvangt het geld terug via de door jouw gekozen en gebruikte betaalmethode bij het betalen van jouw bestelling. Bij terugbetalingen via creditcard kan het tot 14 dagen duren voor het bedrag is teruggestort.

Omruiling

Heb je een product teruggestuurd en gekozen voor omruiling? Dan versturen wij jouw nieuwe product binnen 5 werkdagen na ontvangst van jouw retour. Dit pakket wordt binnen de standaard levertermijn bezorgd.

Garantie

Indien het product retour gestuurd wordt in verband met een defect wordt het product (of de omschrijving van het probleem) ter beoordeling naar de fabrikant verstuurd. Zodra deze erkent dat het om een fabrieksfout gaat wordt het product (afhankelijk van de staat en gebruiksduur) vervangen en/of gerepareerd. Externe beschadigingen en externe defecten vallen niet onder de fabrieksgarantie.

Wil je een garantie claimen? Vul dan het formulier in op deze pagina

We beoordelen hierna zo snel mogelijk de situatie en koppelen terug wat de vervolgstappen zijn. Meldingen binnen de 14 dagen bedenktermijn kunnen ook aanspraak maken op een terugbetaling.

Retour- garantie formulier

Vul dit formulier in als je jouw bestelling retour wil zenden of een garantie wil claimen. Na het invullen van dit formulier ontvang je een bevestiging per mail.
 

[warranty_return_form]

© Copyright Kick Watersports B.V.