De WINGS van MOAI

Sinds 2022 heeft MOAI wings toegevoegd aan haar assortiment. Het WING surfen is een relatief nieuwe watersport die steeds populairder wordt. MOAI heeft haar WINGS ontworpen in de lijn van haar SUP's. De WINGS hebben de bekende opvallende kleuren en zijn direct herkenbaar op het water!

Inflatable kayak MOAI

De opblaasbare kajakken van MOAI

De opblaasbare kajakken van MOAI zijn geweldig! KICK is een groot fan en is erg tevreden de opblaasbare kajakken van MOAI te mogen verkopen!

MOAI en haar peddel collectie

Wie voornamelijk peddel producten op de markt brengt heeft natuurlijk ook een ruim assortiment aan peddels nodig. Hierom heeft MOAI een ruime keuze aan peddels voor SUP boards en Kajakken, van aluminium tot aan carbon!

De opblaasbare roei boten van MOAI

Sinds 2022 heeft MOAI haar opblaasbare roei boten geïntroduceerd. De boten zijn van een goede prijs kwaliteitsverhouding, opblaasbaar en hierom eenvoudig te vervoeren. Het design is in de lijn van de Kajakken en SUP boards.

MOAI accessories

MOAI accessories

MOAI is meer dan enkel een watersport merk! MOAI is een lifestyle en hierom mag je de accessoires van MOAI niet missen. Van duurzame waterflessen tot aan fashionable caps. De MOAI experience is pas helemaal compleet met de bijbehorende accessoires.

MOAI en haar filosofie!

MOAI is een merk uit Nederland. Ontworpen in Nederland, geïnspireerd door de mensen van Polynesië die de kunst van het SUPPEN hebben uitgevonden. Het merk MOAI streeft naar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. Daarnaast wil MOAI “teruggeven aan de wereld”. Iedereen verdient de kans om te genieten van de natuur en te spelen op het water.

MOAI and KICK, we sell and ship to the UK

Sinds het bestaan van MOAI heeft KICK een goede relatie met MOAI. KICK is al jarenlang een tevreden dealer van MOAI. KICK is erg blij met de collectie en verbeteringen die elk jaar worden doorgevoerd. KICK verkoopt de producten van MOAI aan heel EUROPA en het Verenigd Koninkrijk.

© Copyright Kick Watersports B.V.