Bestel voor 11:00 uur, verzending op dezelfde dag

MOAI allround 10’6

(0 klantbeoordelingen)

Oorspronkelijke prijs was: €499,00.Huidige prijs is: €449,00.

-10%

De MOAI 10’6 allround SUP is een perfecte board voor recreatief gebruik. De SUP is zeer stabiel en gemakkelijk te draaien in het water, waardoor het ideaal is voor elk type gebruiker. Je kunt de 10’6 SUP ook als kajak gebruiken door een kajak zitje aan het board toe te voegen. Het kajak zitje en de kajak peddel zijn optioneel en worden apart verkocht. Het board is gemaakt van hoogwaardig glasvezel versterkt PVC. Je koopt het board met een hoge kwaliteit wheelybag en een fiberglas/kunststof peddel. De MOAI 10’6 is gemaakt met de fusion technologie. Deze techniek laat twee lagen PVC in elkaar smelten. Bij veel andere boarden worden deze PVC lagen aan elkaar geplakt met schadelijke lijm. Door de fusion technologie is de MOAI 10’6 lichter en milieuvriendelijker. KICK is fan van het tropische design wat direct en vakantie gevoel oproept. Zie jij zelf al rond peddelen op de MOAI 10’6?

Merk

Niveau

beginner, gevorderd

Activiteit

Allround, Fun, Yoga / Fitness

Snelheid

Stabiliteit

Wendbaarheid

Board type

opblaasbaar

Maximaal gewicht

150 KG

EAN

7423426688653

 • Allround paddle board
 • Uitstekende kwaliteit
 • Nederlands merk
 • Ideaal recreatie SUP board
 • Fantastisch trekking
 • Sublieme afwerking
 • Milieuvriendelijker door de FUSION technologie
 • Een draaggewicht van 120 kg
 • One of KICK’S favorite
 • Het board is opblaasbaar en hierom makkelijk te veroeren
 • Inclusief vin, pomp en tas
 • Bestel voor 11:00 uur, verzending op dezelfde dag
 • De levertijd is 1 á 3 werkdagen

In winkelmand

Opblaasbare SUP de MOAI Allround10'6

Als SUP merk wil MOAI teruggeven aan de wereld. Zij vinden dat iedereen een kans moet krijgen om te kunnen genieten op het water. KICK is het hier helemaal mee eens! Zo ondersteunt MOAI verschillende goede doelen zoals Pink Ribbon, WWF en de SEA Shephard. Wanneer jij een SUP koopt van MOAI kun je je extra goed voelen omdat je hierom ook helpt bij het maken van een betere wereld.

De MOAI Allround 10'6 is een SUP van het Nederlandse merk MOAI

Het merk MOAI is in 2017 opgestart als eerbetoon aan de Polynesiërs. Polynesiërs waren zee avonturiers die het eiland Rapa Nui hebben ontdekt ook wel Paas Eiland genoemd. Deze zee avonturiers reisden over het water met zelf gemaakte Kano’s. Op het eiland staan de welbekende beelden die MOAI’s heten. Het SUP merk heeft zich hierdoor laten inspireren en daarom de naam MOAI gekozen. MOAI is een Nederlands merk dat zich snel doorontwikkeld in de SUP wereld. In Nederland is het zeker één van de meeste populaire merken! KICK is van oorsprong ook Hollands en alleen hierom al heeft MOAI altijd een streepje voor! Uiteraard zijn de SUP’s ook van een hoge kwaliteit en is de prijs erg betaalbaar.

MOAI allround 10’6

Reviews van de MOAI 10'6

(0 klantbeoordelingen)

Sta je op het punt om de MOAI 10’6 te kopen? Dan is het handig om te lezen wat andere vinden van dit SUP BOARD. De ervaring die KICK heeft met deze SUP is dat het een gemiddle snelheid heeft, een super stabiliteit heeft en een hele goede wendbaarheid heeft. De SUP is ontworpen voor all-round SUPPEN en plezier te maken op het water. Wil jij graag jouw mening over de MOAI 10’6 delen? Plaats hieronder dan een review.

Review this product

Toon beoordelingen in alle talen (1)

Review “MOAI allround 10’6”
Kunnen we helpen?

Kom in contact met ons, we geven je vrijblijvend advies

+318 530 378 49

There are no reviews yet
© Copyright Kick Watersports B.V.