Temporary sold out

AQUA MARINA MAGMA 11’2

Oorspronkelijke prijs was: €509,00.Huidige prijs is: €345,00.

-32.2%

De Aqua Marina Magma is een allround SUP board voor gevorderden en ervaren suppers. Het board wordt ook wel de grote broer genoemd van Aqua Marina Fusion. De Magma is namelijk groter in formaat, heeft dezelfde kleur en is een écht allround board. Ben je boven de 90 kilo? Dan zou KICK de MAGMA kiezen boven de FUSION! Door de vorm van het SUP board is de Magma zeer geschikt voor vlak water en kleine golfjes. De dikte en breedte van het board zorgen voor stabiliteit en comfort. Daarnaast kan je met de Aqua Marina Magma jezelf gemakkelijk door het water manoeuvreren. Het Stand Up Paddle board is geschikt voor personen tot 150 kilo en wordt geleverd met draagtas, peddel, pomp, vin en leash.

Merk

Niveau

gevorderd, Ervaren

Activiteit

Allround

Snelheid

Stabiliteit

Wendbaarheid

Board type

opblaasbaar

Maximaal gewicht

150 KG

EAN

6954521606873

  • Allround board voor alle niveau’s
  • Het is de grote broer van de FUSION
  • Een aantrekkelijke prijs
  • Een draaggewicht van 150 kg
  • Ontwikkeld met de AQUA MARINA “Drop Stitch Technology” dit maakt het board erg licht en stijf
  • Het voet gedeelte heeft een stevige grip waardoor je stevig staat
  • Het board is opblaasbaar en hierom makkelijk te veroeren
  • Je kan een kajak zitje installeren op dit SUP board!
  • Een favoriet van KICK
  • Inclusief vin, pomp en tas
Tijdelijk uitverkocht
Ontang voorraad update

Opblaasbaar paddle board de Aqua marina Magma

Aqua Marina heeft één belangrijk doel! Dat is het creëren van authentieke SUP ervaringen. Ze willen iedereen aanmoedigen de wereld te ontdekken vanaf het water. Je zal de wereld zien zoals je deze nooit eerder hebt gezien. Met de juiste materialen en technieken van AQUA MARINA kun je veilig het water op. KICK is een groot fan! Let’s go!

The specificaties van de AQ MAGMA.

Length : 11‘2″ / 340cm
Width : 33″ / 84cm
Thickness : 6″ / 15cm
Volume : 330L
Air pressure : Max. 15 psi

De MAGMA is een SUP van het merk AQUA MARINA

Aqua Marina is een van de meest bekende merken in de SUP wereld. Het merk is van oorsprong Chinees en opgericht in 1991. Aqua Marina staat bekend om het ontwikkelen van kwaliteitsproducten tegen een gunstige prijs. Naast het ontwikkelen van SUP’s ontwikkeld Aqua Marina ook kajakken en boten. De producten worden ontwikkeld met de laatste technieken, hoogwaardige materialen en professioneel vakmanschap. Het doel van Aqua Marina is om het voor iedereen bereikbaar te maken een paddle board te kopen. Met een Aqua Marina SUP krijg je het gevoel een prof te zijn!

AQUA MARINA MAGMA 11’2

Reviews van de AQUA MARINA Magma

Sta je op het punt om de AQUA MARINA Magma te kopen? Dan is het handig om te lezen wat andere vinden van dit SUP BOARD. De ervaring die KICK heeft met deze SUP is dat het snel is, een goede stabiliteit heeft en een hele goede wendbaarheid heeft. De SUP is ontworpen voor all-round paddle boarden en het maken van korte tochten op het water. Wil jij graag jouw mening over de AQUA MARINA Magma delen? Plaats hieronder dan een review.

Review this product
Review “AQUA MARINA MAGMA 11’2”
Kunnen we helpen?

Kom in contact met ons, we geven je vrijblijvend advies

+318 530 378 49

There are no reviews yet
© Copyright Kick Watersports B.V.